Výroba našeho vína spočívá v pozvolném zrání bez přítomnosti chemie a s použitím minima síry. Necháváme kvasinky, aby udělaly svou práci a náš zásah bývá spíše kontrolní. Využíváme přidanou hodnotu dřevěných dubových sudů a preferujeme přirozené čištění vín.
Díky absenci zbytečné chemie a přísad je nutné si uvědomit, že výsledná chuť vína může být jiná, než na kterou jste zvyklí. Na druhou stranu na vás čeká přírodní mok, kterému byla věnována veškerá péče nás samotných a také přírody. Klasická vína vás totiž mohou ohromit až několika desítkami aditiv, která naprosto přebijí přirozenou chuť a vůni dané odrůdy.
Přestože pro výrobu používáme pořád stejné odrůdy, tak je každý ročník jedinečný, protože každý rok je jiný na množství slunce a deště. Nezbývá tedy než pokaždé ochutnat.